CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Geef je content een upgrade met de
Branding shootdag
voor de creatieve, duurzame en avontuurlijke ondernemer
Branding shootdag
Goede content laat je bedrijf groeien. Samen gaan we een halve dag aan de slag met foto en video. Van personal branding portretfoto's, websiteheaders, verticale video's voor Instagram tot een brandfilm. You choose! Locatiebudget van 350 euro is inclusief, want de sfeer van de locatie is enorm bepalend voor de look van je content.
Styled Branding Shootdag
next level
Je krijgt hetzelfde opgeleverd als bij pakket 'Branding Shootdag', maar dan met een styling upgrade door styliste Ruth van Vliet. Wij nemen je alles uit handen: een sfeer moodboard, accessoires shoppen die bij je brand passen en de styling. Ook is Ruth gedurende de hele voorbereiding bereikbaar voor kledingadvies én ze is aanwezig tijdens de shootdag om je look en styling in de gaten te houden. Een totaalpakket voor als je echt next level wilt gaan!
Andere pakketten
Foto & video
Branding fotoshoot


DIT WIL IK!
Korte brand sfeerfilm


DIT WIL IK!
Video Deal


DIT WIL IK!
Content shoot


DIT WIL IK!
Veelgestelde vragen
en antwoorden
Kan ik ook extra uren bijboeken?
Ja, dat kan! Mijn shoots duren maximaal 6 uur. Neem contact met me op als je meer info wil.

DIT WIL IK!
Welke extra kosten zijn er verbonden aan de shoots?
Alle prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (0,35 euro per km vanaf de Kwakel) en eventuele parkeerkosten. Ik werk op maximaal 1 tot anderhalf uur rijden. Mocht je verder weg wonen en toch heel graag een branding shoot bij mij willen boeken, neem dan gerust contact met mij op voor overleg. Eventuele kosten voor het bijboeken van visagie (haar en make-up) zijn ook voor eigen rekening. Ik kan dat natuurlijk wel voor je regelen!

DIT WIL IK!
Hoe is de sfeer tijdens een branding shoot?
Ik hoor vaak dat een shoot bij mij voelt als een gezellig vriendinnenuitje. En dat is ook precies zoals ik wil dat het voelt. We knallen mooie content samen en ondertussen hebben we het vooral heel gezellig! Ik heb van tevoren een plan gemaakt, maar ik hou ook van improviseren. Roep het dus vooral ook tijdens een shoot als je opeens een leuk idee hebt! Dat doe ik namelijk ook ;-)

DIT WIL IK!
Camera's vind ik ongemakkelijk. Wat nu?
Je bent niet de enige! Echt niet. Waarom denk je dat ik zelf graag áchter de camera sta? ;-) Maar ook ik doe elk jaar shoots voor mijn eigen branding. En echt: achteraf ben je zo blij dat je het hebt gedaan! Naast dat het een enorme boost voor je bedrijf is, is het ook echt een uitje voor jezelf. Samen zoeken we naar een vorm van video/foto die bij jou past. Ik zorg voor een ontspannen, gezellige sfeer en geef je aanwijzingen. Zo zorgen we samen voor ontspannen beelden waarop je echt jezelf bent. En nee, daar hoef je écht geen model voor te zijn.

DIT WIL IK!
staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen?


Stuur me gerust een berichtje!
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren