CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Maak samen met mij
ijzersterke content
en bereik je lievelingsklant
Branding shootdag
Mijn meest complete pakket. Samen gaan we een halve dag aan de slag met foto en video. Van personal branding portretfoto's, websiteheaders, verticale video's voor Instagram tot een brandfilm; dat bepalen we samen in jouw strategiegesprek. Locatiebudget van 350 euro is inclusief, want de sfeer van de locatie is enorm bepalend voor de look van je content. Dit pakket is perfect als je genoeg profi content wil voor misschien wel een heel jaar.
Mini Branding Shootdag
2 uur shooten
Bij de Mini Branding Shootdag gaan we 2 uur shooten, video en foto. Locatiebudget van 250 euro is inclusief. Wat we gaan maken, bepalen we in jouw strategiegesprek. Dit pakket is ideaal voor een snelle boost van je professionele video- en fotocontent, zodat je weer een paar maanden vooruit kunt.
Kleinere pakketten
Losse foto- of videoshoot
Brandfilm


DIT WIL IK!
Branding fotoshoot


DIT WIL IK!
Veelgestelde vragen
en antwoorden
Hoe is de sfeer tijdens een shoot?
Ik hoor vaak dat een shoot bij mij voelt als een gezellig vriendinnenuitje. En dat is ook precies zoals ik wil dat het voelt. We knallen mooie content samen en ondertussen hebben we het vooral heel gezellig! Ik heb van tevoren een plan gemaakt, maar ik hou ook van improviseren. Roep het dus vooral ook tijdens een shoot als je opeens een leuk idee hebt! Dat doe ik namelijk ook ;-)

DIT WIL IK!
Camera's vind ik ongemakkelijk. Wat nu?
Je bent niet de enige! Echt niet. Waarom denk je dat ik zelf graag áchter de camera sta? ;-) Maar ook ik doe elk jaar shoots voor mijn eigen branding. En echt: achteraf ben je zo blij dat je het hebt gedaan! Naast dat het een enorme boost voor je bedrijf is, is het ook echt een uitje voor jezelf. Samen zoeken we naar een vorm van video/foto die bij jou past. Ik zorg voor een ontspannen, gezellige sfeer en geef je aanwijzingen. Zo zorgen we samen voor ontspannen beelden waarop je echt jezelf bent. En nee, daar hoef je écht geen model voor te zijn. Liever niet zelfs misschien, want authenticiteit is zo belangrijk voor de branding van je bedrijf!

DIT WIL IK!
Kan ik ook extra uren bijboeken?
Ja, dat kan! Mijn shoots duren maximaal 6 uur. Combineer bijvoorbeeld een Branding Shootdag met een Mini Branding Shootdag. Neem contact met me op als je meer info wil.

DIT WIL IK!
staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen?


Stuur me gerust een berichtje!
WEBDESIGN BY NODEY
Cookies
Meer informatie Accepteren