CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Mini Branding Shootdag
Dit levert het je op
content boost
Herken jij dit?
Jij bent toe aan professionele video- en fotocontent, maar vindt een Branding Shootdag nog even een stapje te ver. Of je hebt wat minder content nodig. Je vindt het heel belangrijk dat je bedrijf precies uitstraalt wat het moet uitstralen.
Ik ontzorg je!
Dan is de Mini Branding Shootdag perfect voor jou, waarin we in 2 uur tijd zoveel mogelijk content gaan maken en de styling voor je wordt verzorgd. Je bent namelijk niet de enige ondernemer die van lekker efficiënt n een branding die on point is houdt! Hoe het werkt? In een intakegesprek met mij wordt duidelijk wat voor content je wenst en geef ik je inspiratie en ideeën. We komen in dit gesprek samen tot een contentplan. Ik boek in samenspraak met jou een toffe locatie en dan gaan we shooten!
Branding shootdag
Goede content laat je bedrijf groeien. Samen gaan we een halve dag aan de slag met foto en video. Van personal branding portretfoto's, websiteheaders, verticale video's voor Instagram tot een brandfilm. You choose! Locatiebudget is inclusief, want de sfeer van de locatie is enorm bepalend voor de look van je content.
Mini Branding Shootdag
2 uur shooten
Bij de Mini Branding Shootdag gaan we 2 uur shooten in plaats van 4 uur. Locatiebudget van 250 euro is inclusief. Ideaal voor een boost van je video- en fotocontent. Ook hier kun je optioneel (cruelty free) haar en make-up bijboeken.
Content ideeën
Brandfilm Portretfoto's Website header video Productvideo Productfoto's Instagram Reels Instagram Stories video's Testimonial video van een tevreden klant Tutorial video Sfeerfoto's Een video over het verhaal achter jouw bedrijf Video's die je mee kunt sturen met offertes of opgeleverde opdrachten Intro/outro teaser om voor/achter jouw eigen video's te zetten
Investering
Welk pakket past bij jou?
Branding shootdag
2595 excl. btw
Mini Branding Shootdag
1950 excl. btw
Branding shootdag Mini Branding Shootdag
2595 excl. btw 1950 excl. btw
Strategie call
Contentplan
Shootdag van 4 uur
Shootdag van 2 uur
Locatiebudget inclusief
Alle bewerkte video en foto's zoals afgesproken
Lekkere vegan snacks en drankjes
Haar en make-up Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro
Locatie styling + kledingadvies Optioneel: +475 euro Optioneel: +375 euro
Reiskosten + 0,35 euro per km + 0,35 euro per km
Parkeerkosten Exclusief Exclusief
dit wil ik
- je zit nergens aan vast -
dit wil ik
- je zit nergens aan vast -
Wouter Jongkind - BLMSTR
''Werken met Fleur is een feestje!''
De voorbereiding van de Branding Shootdag werkt heel fijn en soepel. Fleur denkt goed mee en komt met goede suggesties om het video/fotoplan naar een hoger plan te tillen. Ze is goed bereikbaar en erg enthousiast! Op de shootdag zelf heeft ze alle ideeën en plannen uitgewerkt en ze schuwt ook niet om her en der te improviseren! De resultaten waren top en ik ben ontzettend blij dat we hebben samengewerkt!
Wouter Jongkind
Eigenaar BLMSTR
Bo Notten
''Fleur denkt mee, ook met het stukje social media''
Fleur heeft voor mij een hartstikke mooie en pakkende bedrijfsfilm gemaakt. Ik ben diëtist en coach en werk zowel online als offline. Fleur heeft dit allemaal in een kort beeld bij elkaar weten te brengen en ik krijg enorm veel complimenten over het video werk wat gedaan is door Fris Film. Fleur denkt mee, ook met het stukje social media!
Bo Notten
Eigenaar Diet Revolution
Lonneke - Voice-over vrouw
''Ze heeft me totaal omver geblazen met haar mooie werk''
Fleur is zó getalenteerd, zó professioneel, zó gezellig en zó fijn om mee te werken! Ik ben echt rete kritisch (en zeker als het om mezelf gaat) en vind niet snel iets écht geweldig. Maar ze heeft me totaal omver geblazen met haar mooie werk. Prachtige korte video's en een enorme stapel foto’s die echt precíes laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Ik weet wel wie ik de volgende keer weer inhuur!
Lonneke Scholten

Voice-over vrouw
Boek je intakegesprek
Direct in contact
Verstuur
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren