CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Styled Branding Shootdag
Dit levert het je op
Boek je shootdag
Herken jij dit?
Als je iets doet, doe je het goed. Jij vindt het heel belangrijk dat je bedrijf precies uitstraalt wat het moet uitstralen. Maar zelf met styling bezig zijn is niet zo jouw ding, of je hebt er geen tijd voor. Je houdt van efficiënt werken en wil graag al je video- en fotocontent voor het komende jaar in één ochtend schieten.
Ik ontzorg je!
Gelukkig heb ik de Styled Branding Shootdag in het leven geroepen, waarin we in 4 uur tijd zoveel mogelijk content gaan maken en de styling voor je wordt verzorgd. Je bent namelijk niet de enige ondernemer die van lekker efficiënt én een branding die on point is houdt! Hoe het werkt? In een intakegesprek met mij wordt duidelijk wat voor content je wenst en geef ik je inspiratie en ideeën. We komen in dit gesprek samen tot een video- en foto plan. Samen met de stylist bespreek je je styling wensen. Zij maakt een moodboard en gaat accessoires voor je shoppen. Ook is styliste Ruth bereikbaar voor kledingadvies gedurende de hele voorbereiding. We bespreken een mooie locatie (locatiebudget inbegrepen), Ruth styled de ruimte en dan: shooten maar!
Branding shootdag
Goede content laat je bedrijf groeien. Samen gaan we een halve dag aan de slag met foto en video. Van personal branding portretfoto's, websiteheaders, verticale video's voor Instagram tot een brandfilm. You choose! Locatiebudget van 350 euro is inclusief, want de sfeer van de locatie is enorm bepalend voor de look van je content.
Styled Branding Shootdag
next level
Je krijgt hetzelfde opgeleverd als bij pakket 'Branding Shootdag', maar dan met een styling upgrade door styliste Ruth van Vliet. Wij nemen je alles uit handen: een sfeer moodboard, accessoires shoppen die bij je brand passen en de styling. Ook is Ruth gedurende de hele voorbereiding bereikbaar voor kledingadvies én ze is aanwezig tijdens de shootdag om je look en styling in de gaten te houden. Een totaalpakket voor als je echt next level wilt gaan!
Content ideeën
Brandfilm ❀ Portretfoto's ❀ Website header video ❀ Productvideo ❀ Productfoto's ❀ Instagram Reels ❀ Instagram Stories video's ❀ Testimonial video van een tevreden klant ❀ Tutorial video ❀ Sfeerfoto's ❀ Een video over het verhaal achter jouw bedrijf ❀ Video's die je mee kunt sturen met offertes of opgeleverde opdrachten ❀ Intro/outro teaser om voor/achter jouw eigen video's te zetten
Investering
Welk pakket past bij jou?
Branding shootdag
€1.749 excl. btw
Styled shootdag
€2.225 excl. btw
Branding shootdag Styled shootdag
€1.749 excl. btw €2.225 excl. btw
Uitgebreide strategie call
Video- en fotoplan
Telefonische intake met stylist
Styling moodboard
Kledingadvies hotline met stylist
Shootdag van 4 uur
Lekkere snacks en gezelligheid
Styling op de shootdag
Locatiehuur á 350 euro
Alle bewerkte video en foto's zoals afgesproken
Visagie Optioneel +175 euro Optioneel +175 euro
Reiskosten + 0,35 euro per km + 0,35 euro per km
Parkeerkosten Exclusief Exclusief
dit wil ik
- je zit nergens aan vast -
dit wil ik
- je zit nergens aan vast -
Wouter Jongkind - BLMSTR
''Werken met Fleur is een feestje!''
De voorbereiding van de Branding Shootdag werkt heel fijn en soepel. Fleur denkt goed mee en komt met goede suggesties om het video/fotoplan naar een hoger plan te tillen. Ze is goed bereikbaar en erg enthousiast! Op de shootdag zelf heeft ze alle ideeën en plannen uitgewerkt en ze schuwt ook niet om her en der te improviseren! De resultaten waren top en ik ben ontzettend blij dat we hebben samengewerkt!
Wouter Jongkind
Eigenaar BLMSTR
Bo Notten
''Fleur denkt mee, ook met het stukje social media''
Fleur heeft voor mij een hartstikke mooie en pakkende bedrijfsfilm gemaakt. Ik ben diëtist en coach en werk zowel online als offline. Fleur heeft dit allemaal in een kort beeld bij elkaar weten te brengen en ik krijg enorm veel complimenten over het video werk wat gedaan is door Fris Film. Fleur denkt mee, ook met het stukje social media!
Bo Notten
Eigenaar Diet Revolution
Lonneke - Voice-over vrouw
''Ze heeft me totaal omver geblazen met haar mooie werk''
Fleur is zó getalenteerd, zó professioneel, zó gezellig en zó fijn om mee te werken! Ik ben echt rete kritisch (en zeker als het om mezelf gaat) en vind niet snel iets écht geweldig. Maar ze heeft me totaal omver geblazen met haar mooie werk. Prachtige korte video's en een enorme stapel foto’s die echt precíes laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Ik weet wel wie ik de volgende keer weer inhuur!
Lonneke Scholten

Voice-over vrouw
Boek je intakegesprek
Direct in contact
Verstuur
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren