CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Branding Shootdag
Dit levert het je op
Boek je shootdag
Herken jij dit?
Je wilt je online zichtbaarheid vergroten, want je weet dat mensen van mensen kopen en niet van logo's. Je boekt misschien wel eens een branding fotoshoot, maar je mist toch echt de meerwaarde van video. Je beseft je dat je daar als ondernemer in 2023 echt niet meer zonder kan. Je wil professionaliteit uitstralen, maar je hebt geen zin in ellenlange draaidagen.
Ik ontzorg je
Gelukkig heb ik de Branding Shootdag in het leven geroepen, waarin we in 4 uur tijd zoveel mogelijk content gaan maken. Je bent namelijk niet de enige ondernemer die van lekker efficiënt houdt! Hoe het werkt? Stuur me een berichtje en we plannen jouw online strategiegesprek. In dit gesprek wordt duidelijk wat voor content je wenst en geef ik je inspiratie en ideeën. We komen in dit gesprek samen tot een contentplan. We bespreken een locatie en dan: shooten maar!
Branding shootdag
Samen met mij ga je op een mooie locatie een halve dag shooten. Zowel foto als video. Locatiebudget is inclusief, want de sfeer van de locatie is enorm bepalend voor de look van je content. Echt profi gaan? Dan kun je (cruelty free) haar en make-up bijboeken.
Mini Branding Shootdag
2 uur shooten
Bij de Mini Branding Shootdag gaan we 2 uur shooten in plaats van 4 uur. Locatiebudget is inclusief. Ideaal voor een boost van je video- en fotocontent. Ook hier kun je optioneel (cruelty free) haar en make-up bijboeken.
Content ideeën
Brandfilm Portretfoto's Website header video Productvideo Sfeerfoto's Instagram Reels & Story video's Testimonial video van een tevreden klant Tutorial video Een video over het verhaal achter jouw bedrijf Video die je mee kunt sturen met offertes of opgeleverde opdrachten
Investering
Welk pakket past bij jou?
Branding shootdag
2595 excl. btw
Mini Branding Shootdag
1950 excl. btw
Branding shootdag Mini Branding Shootdag
2595 excl. btw 1950 excl. btw
Strategie call
Contentplan
Shootdag van 4 uur
Shootdag van 2 uur
Locatiebudget inclusief
Alle bewerkte video en foto's zoals afgesproken
Lekkere vegan snacks en drankjes
Haar en make-up Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro
Locatie styling + kledingadvies Optioneel: +475 euro Optioneel: +375 euro
Reiskosten + 0,35 euro per km + 0,35 euro per km
Parkeerkosten Exclusief Exclusief
dit wil ik
- vrijblijvend -
dit wil ik
- vrijblijvend -
Wouter Jongkind - BLMSTR
''Werken met Fleur is een feestje!''
De voorbereiding van de Branding Shootdag werkt heel fijn en soepel. Fleur denkt goed mee en komt met goede suggesties om het video/fotoplan naar een hoger plan te tillen. Ze is goed bereikbaar en erg enthousiast! Op de shootdag zelf heeft ze alle ideeën en plannen uitgewerkt en ze schuwt ook niet om her en der te improviseren! De resultaten waren top en ik ben ontzettend blij dat we hebben samengewerkt!
Wouter Jongkind
Eigenaar BLMSTR
Lonneke - Voice-over vrouw
''Ze heeft me totaal omver geblazen met haar mooie werk''
Fleur is zó getalenteerd, zó professioneel, zó gezellig en zó fijn om mee te werken! Ik ben echt rete kritisch (en zeker als het om mezelf gaat) en vind niet snel iets écht geweldig. Maar ze heeft me totaal omver geblazen met haar mooie werk. Prachtige korte video's en een enorme stapel foto’s die echt precíes laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Ik weet wel wie ik de volgende keer weer inhuur!
Lonneke Scholten

Voice-over vrouw
Bo Notten
''Fleur denkt mee, ook met het stukje social media''
Fleur heeft voor mij een hartstikke mooie en pakkende bedrijfsfilm gemaakt. Ik ben diëtist en coach en werk zowel online als offline. Fleur heeft dit allemaal in een kort beeld bij elkaar weten te brengen en ik krijg enorm veel complimenten over het video werk wat gedaan is door Fris Film. Fleur denkt mee, ook met het stukje social media!
Bo Notten
Eigenaar Diet Revolution
Vraag je intakegesprek aan
hieronder
Verstuur
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren