CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Maak van een moment een blijvende herinnering
Omdat nu maar even duurt
Koppels, moederschap en gezinnen
Droomshoot
Een droomcombi van video n foto. We gaan 2 tot 2,5 uur shooten en cre ren samen een prachtige video. Je kunt kiezen tussen een video van 1 minuut of 3 korte video's van ongeveer 20 seconden. Horizontaal of verticaal: it's up to you! Ook ontvang je 15 bewerkte foto's (bijbestellen is mogelijk).
Styled Droomshoot
dit wil je
Voor als je echt een onvergetelijke herinnering wil maken. Je krijgt hetzelfde als bij de Droomshoot hiernaast, maar dan uitgebreid met styling door styliste Ruth van Vliet. Ruth regelt een prachtige locatie (eventueel locatiebudget niet inbegrepen), maakt een kleding shoppinglist voor je en styled de locatie. Ook is Ruth aanwezig tijdens de shoot om je look in de gaten te houden en ze is gedurende de hele voorbereiding bereikbaar voor kledingadvies.
Kleinere pakketten
voor als je net wat minder nodig hebt
Mini Droomshoot


DIT WIL IK!
Veelgestelde vragen
en antwoorden
Bied je ook losse fotoshoots aan?
Niet meer. Heb ik wel gedaan, maar ik vind de combi met video zo'n enorme meerwaarde voor een mooie herinnering dat je nu alleen maar bij mij terecht kunt voor een foto/video combi of een losse videoshoot.

DIT WIL IK!
Werk je door heel Nederland?
Ik werk voor lifestyle shoots op maximaal 1uur rijden vanaf de Kwakel (Noord-Holland). Mocht je verder weg wonen en toch heel graag een shoot bij mij willen boeken, neem dan gerust contact met mij op voor overleg. Soms kan ik het namelijk combineren met een andere shoot in de buurt.

DIT WIL IK!
Hoe is de sfeer tijdens een shoot?
Ik hoor vaak dat een shoot bij mij voelt als een gezellig vriendinnenuitje. En dat is ook precies zoals ik wil dat het voelt. We maken mooie video's en/of foto's en verder hebben we het vooral heel gezellig! Ik heb van tevoren een plan gemaakt, maar ik hou ook van improviseren. Roep het dus vooral ook tijdens een shoot als je opeens een leuk idee hebt! Dat doe ik namelijk ook ;-)

DIT WIL IK!
STAAT HET ANTWOORD OP JOUW VRAAG HIER NIET TUSSEN?


neem contact op
Business shoot
op naar een hoger segment
Ben je benieuwd naar hoe ik jouw bedrijf een boost kan geven?Boost
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren