CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Maak van een moment een blijvende herinnering
Adventurous & creative stories
Koppels, moederschap en gezinnen
Droomshoot
Een droomcombi van video én foto. We gaan 2 tot 2,5 uur shooten en creëren samen een prachtige video. Je kunt kiezen tussen een video van 1 minuut of 3 korte video's van ongeveer 20 seconden. Horizontaal of verticaal: it's up to you! Ook ontvang je 15 bewerkte foto's (bijbestellen is mogelijk).
Styled Droomshoot
deluxe
Voor als je echt een onvergetelijke herinnering wil maken. Je krijgt hetzelfde als bij de Styled Droomshoot hiernaast, maar dan uitgebreid met styling door styliste Ruth van Vliet. Je kiest tussen de thema's Pastel Party en Bohemian Dream en Ruth creëert een droomsetting op een mooie locatie. Ook is Ruth aanwezig tijdens de shoot om je look in de gaten te houden en ze is gedurende de hele voorbereiding bereikbaar voor kledingadvies.
Andere pakketten
foto & video
Fotoshoot


DIT WIL IK!
Video & fotodeal


DIT WIL IK!
Videoshoot


DIT WIL IK!
Veelgestelde vragen
en antwoorden
Welke extra kosten zijn er?
Alle lifestyle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (0,35 euro per km vanaf de Kwakel) en eventuele parkeerkosten. Ik werk op maximaal 1 uur rijden. Mocht je verder weg wonen en toch heel graag een shoot bij mij willen boeken, neem dan gerust contact met mij op voor overleg. Eventuele kosten voor het bijboeken van visagie (haar en make-up) zijn ook voor eigen rekening. Ik kan dat natuurlijk wel voor je regelen!

DIT WIL IK!
Hoe is de sfeer tijdens een shoot?
Ik hoor vaak dat een shoot bij mij voelt als een gezellig vriendinnenuitje. En dat is ook precies zoals ik wil dat het voelt. We maken mooie video's en/of foto's en verder hebben we het vooral heel gezellig! Ik heb van tevoren een plan gemaakt, maar ik hou ook van improviseren. Roep het dus vooral ook tijdens een shoot als je opeens een leuk idee hebt! Dat doe ik namelijk ook ;-)

DIT WIL IK!
STAAT HET ANTWOORD OP JOUW VRAAG HIER NIET TUSSEN?


neem contact op
Business shoot
op naar een hoger segment
Ben je benieuwd naar hoe ik jouw bedrijf een boost kan geven?Boost
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren