CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Droomshoot
Dit levert het je op
Boek je Droomshoot
Herken jij dit?
De filmrol op je telefoon staat vol met leuke filmpjes en kiekjes, maar er echt iets moois van maken lukt je niet of je hebt er de tijd niet voor. Je zou zo graag eens een echt professionele beelden van jou en je gezin, jou en je geliefde of van je zwangerschap willen hebben. Je wil niet kiezen tussen video en foto, maar ze allebei! Zodat je er over 10, 20, 30 jaar nog steeds trots op terug kunt kijken. Het moment even kunt vangen.
I'm here to help!
Met de Droomshoot ben je in staat om die mooie momenten te vangen. We nemen ruim de tijd (2 tot 2,5 uur) om jouw gezin of jou en je geliefde op de mooiste en leukste manier vast te leggen. En omdat we zowel video als foto shooten, kunnen we samen echt een unieke herinnering creëren.
Droomshoot
Met de Droomshoot boek je letterlijk een droomcombi: we gaan 2 tot 2,5 uur shooten en creëren samen een prachtige video. Je kunt kiezen tussen een video van 1 minuut of 3 korte video's van ongeveer 20 seconden. Horizontaal of verticaal: it's up to you! Ook ontvang je 15 bewerkte foto's. Wil je op een binnenlocatie shooten? Laat het me weten, dan help ik meedenken met een mooie, lichte locatie (locatiehuur niet inbegrepen).
Styled Droomshoot
next level
Next level gaan, voor een echt unieke herinnering? Ga dan voor de Styled Droomshoot met styling door styliste Ruth van Vliet. Zij neemt je alles uit handen: een styling moodboard, accessoires shoppen die bij je brand passen en de styling. Ook is Ruth gedurende de hele voorbereiding bereikbaar voor kledingadvies n ze is aanwezig tijdens de shootdag om je look en styling in de gaten te houden. Een totaalpakket voor als je echt next level wilt gaan!
Video ideeën
Ga je voor 1 video van 1 minuut of 3 kortere video's van 20 seconden? Horizontaal of verticaal? Geen paniek! Als je keuzestress hebt, help ik je natuurlijk. Ook over de sfeer in de video('s) geef ik je advies in je intakegesprek. Zo kun je bijvoorbeeld voor een rustige, romantische stijl gaan, een snelle, hippe editorial stijl of ga je liever voor fun? Kan allemaal!
Investering
Welk pakket past bij jou?
Droomshoot
789 incl. btw
Styled Droomshoot
1079 incl. btw
Droomshoot Styled Droomshoot
789 incl. btw 1079 incl. btw
Telefonisch intakegesprek
2 tot 2,5 uur shooten
1 video van 1 minuut OF 3 van ongeveer 20 seconden
15 bewerkte foto's (bijbestellen mogelijk)
Styling moodboard incl. stylingadvies + shoppinglist
Stylist aanwezig op de shootdag
Professionele haar en make-up Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro
Reiskosten + 0,35 euro per km + 0,35 euro per km
Parkeerkosten Exclusief Exclusief
dit wil ik
- vrijblijvend -
dit wil ik
- vrijblijvend -
Cynthia Frankvoort
“Zo ontzettend dierbaar''
Tijdens een shootdag bij Atelier Oost heeft Fleur mijn zwangerschap vastgelegd op foto en op video. Wat een prachtige beelden heeft ze gemaakt!! Gedurende de shoot stelt ze je op je gemak en komt ze met prettige ideeën om tot een mooi resultaat te komen. Zo ontzettend dierbaar voor mij om deze beelden te hebben en ze zijn ook helemaal mijn stijl, echt geweldig! Lieve Fleur, ontzettend bedankt voor deze dierbare herinnering!
Cynthia Frankvoort
Droomshoot
Paul Hogerwerf
''Veel zorg, enthousiasme en oog voor detail''
Met veel zorg, enthousiasme en oog voor detail heeft Fleur ons gezin zeer goed weten vast te leggen. Geen gespeelde scènes, maar gewoon doen hoe we dagelijks ook met elkaar omgaan. Dat is onze realiteit, iets wat Fleur uitstekende aanvoelde. Dit heeft zij op een positieve en vrolijke wijze professioneel vorm gegeven. Wij zijn haar hiervoor erg dankbaar en bevelen Fris Film aan iedereen aan, onze complimenten!
Paul Hogerwerf
Droomshoot
Vraag je intakegesprek aan
Contact
Verstuur
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren