CONTACT
HOME OVER MIJ PORTFOLIO BRANDING LIFESTYLE
CONTACT

Styled Droomshoot
Dit levert het je op
Boek je Styled Droomshoot
Herken jij dit?
De filmrol op je telefoon staat vol met leuke filmpjes en kiekjes, maar er echt iets moois van maken lukt je niet of je hebt er de tijd niet voor. Je zou zo graag eens een echt professionele beelden van jou en je gezin, jou en je geliefde of van je zwangerschap willen hebben. En niet zomaar, maar in een prachtige setting gemaakt door een professionele styliste. Zodat je er over 10, 20, 30 jaar nog steeds trots op terug kunt kijken. Het moment even kunt vangen.
I'm here to help!
Met de Styled Droomshoot boek je letterlijk een droomcombi: we gaan 2 tot 2,5 uur shooten in droomsetting en creëren samen een prachtige video. Je kunt kiezen tussen een video van 1 minuut of 3 korte video's van ongeveer 10-20 seconden. Horizontaal of verticaal: it's up to you! Ook ontvang je 15 bewerkte foto's.

Wil je op een binnenlocatie shooten? Laat het me weten, dan helpt styliste Ruth met het meedenken voor een mooie, lichte locatie (locatiehuur niet inbegrepen). Je kiest tussen de thema's Bohemian Dream en Pastel Party en Ruth gaat aan de slag met de styling! Of vraag naar de mogelijkheden als je een ander tof idee hebt voor een thema.
Droomshoot
Een droomcombi van video n foto. We gaan 2 tot 2,5 uur shooten en creëren samen een prachtige video. Je kunt kiezen tussen een video van 1 minuut of 3 korte video's van ongeveer 20 seconden. Horizontaal of verticaal: it's up to you! Ook ontvang je 15 bewerkte foto's (bijbestellen is mogelijk).
Styled Droomshoot
next level
Voor als je echt een onvergetelijke herinnering wil maken. Je krijgt hetzelfde als bij de Styled Droomshoot hiernaast, maar dan uitgebreid met styling door styliste Ruth van Vliet. Je kiest tussen de thema's Pastel Party en Bohemian Dream en Ruth creëert een droomsetting op een mooie locatie. Ook is Ruth aanwezig tijdens de shoot om je look in de gaten te houden en ze is gedurende de hele voorbereiding bereikbaar voor kledingadvies.
Ik adviseer je en neem uit handen
Ga je voor 1 video van 1 minuut of 3 kortere video's van 20 seconden? Horizontaal of verticaal? Geen paniek! Als je keuzestress hebt, help ik je natuurlijk. Ook over de sfeer in de video('s) geef ik je advies in je intakegesprek. Zo kun je bijvoorbeeld voor een rustige, romantische stijl gaan, een snelle, hippe editorial stijl of ga je liever voor fun? Kan allemaal!
Investering
Welk pakket past bij jou?
Droomshoot
789 incl. btw
Styled Droomshoot
1079 incl. btw
Droomshoot Styled Droomshoot
789 incl. btw 1079 incl. btw
Telefonisch intakegesprek
2 tot 2,5 uur shooten
1 video van 1 minuut OF 3 van ongeveer 20 seconden
15 bewerkte foto's (bijbestellen mogelijk)
Styling moodboard incl. stylingadvies + shoppinglist
Stylist aanwezig op de shootdag
Professionele haar en make-up Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro Optioneel, meerprijs ongeveer 350 euro
Reiskosten + 0,35 euro per km + 0,35 euro per km
Parkeerkosten Exclusief Exclusief
dit wil ik
- vrijblijvend -
dit wil ik
- vrijblijvend -
Cynthia Frankvoort
“Zo ontzettend dierbaar''
Tijdens een shootdag bij Atelier Oost heeft Fleur mijn zwangerschap vastgelegd op foto en op video. Wat een prachtige beelden heeft ze gemaakt!! Gedurende de shoot stelt ze je op je gemak en komt ze met prettige ideeën om tot een mooi resultaat te komen. Zo ontzettend dierbaar voor mij om deze beelden te hebben en ze zijn ook helemaal mijn stijl, echt geweldig! Lieve Fleur, ontzettend bedankt voor deze dierbare herinnering!
Cynthia Frankvoort
Droomshoot
Paul Hogerwerf
''Veel zorg, enthousiasme en oog voor detail''
Met veel zorg, enthousiasme en oog voor detail heeft Fleur ons gezin zeer goed weten vast te leggen. Geen gespeelde scènes, maar gewoon doen hoe we dagelijks ook met elkaar omgaan. Dat is onze realiteit, iets wat Fleur uitstekende aanvoelde. Dit heeft zij op een positieve en vrolijke wijze professioneel vorm gegeven. Wij zijn haar hiervoor erg dankbaar en bevelen Fris Film aan iedereen aan, onze complimenten!
Paul Hogerwerf
Droomshoot
Boek je intakegesprek
Direct in contact
Verstuur
WEBDESIGN BY EEN NUL
Cookies
Meer informatie Accepteren